2014 m. gegužės 12 d., pirmadienis

Pilypo taurė - III vieta debiutinėje regatoje!


Rezultatai, reikia manyt, - teigiami. Kad ir dalyvavo ne tiek daug laivų, visgi tai buvo įprasti pagrindiniai konkurentai į titulus. Todėl galima džiaugtis.

Šaunuoliai eXtreme, pirma pergalė Lietuvoj?

O po varžybu, įprastai lietingu oru tokioms kelionėms iš Nidos, parskridome namo:


11,6 kts max su mažuoju spinakeriu.

Gaila, tačiau liko nuoskaudų - labai didelis starto mokestis lyginant su suteiktom "paslaugom": vos ~3 valandos varžybinio plaukimo, nei žadėtos nemokamos picos, nei alaus, abejotini (švelniai tariant) teisėjų sprendimai... Pasidarėm ir pasitvirtinom išvadas kitam kartui.
Dar kas nustebino - visiškas "bezpredelas" Rescore grupėje... Taisyklių nemokėjimas/nesilaikymas, nedeklaruotų burių nešimas.. Kažkodėl atrodo,kad daug didesnės intrigos dėl balų ir užimtų vietų sklando kaip tik šioje grupėje, o ne vadinamoje "sprotinėje" ORC. Gal kaip tik todėl ir buvo paskelbtos trys jachtos kaip I-III vietų laimėtojos (kas savaime yra pilno teisėjų beraštingumo įrodymas - ką ir įrodė ne vienas, populiaroje marmūzių svetainėje komentarais). Sveikinimai Aphroditei su pergale (dėkui už nuotraukas), taip pat Festinai ir Sarmatijai užėmus atitinkamai antrą ir trečią vietas.
Atminties ženklų teks laukt neaišku kiek, nes kai kurie iš jų taip ir nepasiekė adresatų net po keleto metų.
Bet kaip kam patinka.

Yra pagridno tolimesniems mokslams plaukiant su X'u, su įgula, su azartu. Mokysimės. Nes, rodos, X'ai ruošias būt dominuojančia sportine jachta Lietuvoj.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą